Contact:
Tel: 0723.229.623
E-mail: contact@textiloutlet.ro

Politica de confidentialitate

Confidentialitate

Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca S.C. “ UNICO S “ S.R.L sa poata inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii produselor noastre. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon etc.), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera S.C. “ UNICO S “ S.R.L. (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Colectarea datelor

Datele transmise de Dvs sunt colectate prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.
Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre.
S.C. “ UNICO S “ S.R.L în calitate de administarator al site-ului www.textiloutlet.ro  respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice .

Utilizarea informatiilor personale

Puteţi consulta acest site fără să vă dezvăluiţi identitatea sau să daţi cea mai mică informaţie în ceea ce vă priveşte.
Informaţiile fara caracter personal pe care ni le veţi comunica vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale şi vor putea fi utilizate şi difuzate de către S.C. “ UNICO S “ S.R.L. în mod liber, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile.
Orice persoana care viziteaza site-ul http://www.textiloutlet.ro   si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
1.procesarea comenzilor sau cererilor dvs. : http://www.textiloutlet.ro/cum-cumpar?
2.oferte de produse : contact@textiloutlet.ro
3.solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs. : http://www.textiloutlet.ro/contact
4. Homepage- inscriere newsletter : http://www.textiloutlet.ro/newsletter
S.C. “ UNICO S “ S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
Datele vor fi păstrate în vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile S.C. “ UNICO S “ S.R.L. sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de S.C. “ UNICO S “ S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.) Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise catre terți, prin vânzare sau dezvaluire.

Acces restrictionat și (dez)abonare

Exista zone în site pentru care este necesar consimtamantul dvs (vezi Înregistrare cont, plasarea comenzii prin magazinul on-line , Homepage- inscriere newsletter ).
În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încat, atunci când nu vrei să mai primesti email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință.
Puteți oricand să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:
– datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
– vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
– obiectați la prelucrarea datelor dvs. de catre S.C. “ UNICO S “ S.R.L. în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate,

Comunicarea modificărilor

In cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă (de exemplu codul poștal) sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa contact@textiloutlet.ro

Securitatea datelor personale


În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atat offline cât și online ,
S.C. “ UNICO S “ S.R.L. se obliga sa nu le comunice unor terti cu exceptia cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Date de contact pentru protectia datelor

Adresa de email: contact@textiloutlet.ro sau tel . 0732 47 84 33

Citeste si Termeni si conditii